municipis

La recollida porta a porta s'explica a les terres de Lleida

La Vocalia de Terres de Lleida, Pirineu i Aran del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya va organitzar una jornada tècnica sobre el sistema de recollida “Porta a Porta” el dia 15 d'octubre a Les Borges Blanques. La jornada va comptar amb la col·laboració i la presència de l'Agència de Residus de Catalunya.

Després de 10 anys de presència del sistema “porta a porta” a Catalunya i amb un centenar de municipis catalans que ja l'han implantat, des del COAMB es va proposar aquesta jornada per proporcionar la informació més rellevant per comparar el sistema porta a porta amb la resta de sistemes de recollida existents actualment a Catalunya (àrees d'aportació, àrees soterrades i recollida pneumàtica), i presentar els costos reals de la seva implantació i la opinió de l'administració i dels ens locals.

El dimecres dia 20 d'octubre es realitzà una sortida tècnica complementària, amb visita als municipis de Verdú i Cervera, als entorns de Lleida, que completarà els continguts tractats durant la jornada.

L'Associació va donar suport a la jornada i aprofundirà en les relacions amb el COAMB.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA