municipis

L'Associació presenta les noves eines per difondre i millorar la recollida selectiva porta a porta

L’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta va presentar el dimarts 27 d’octubre, les noves eines per difondre i millorar la recollida selectiva porta a porta: nou web www.portaaporta.cat i la “Guia pràctica per a la recollida porta a porta en municipis de fins a 5.000 habitants”.

L’acte es va realitzar a Sala de Plens de l’Ajuntament de Tiana. Joan Pau Hernández, regidor de Tiana, va obrir la sessió, a continuació el President de l’Associació, Josep Maria Tost, va realitzar la presentació de l’acte i Enric Coll membre de la comissió tècnica va realitzar la presentació de les noves eines.

En aquesta presentació s’ha volgut donar a conèixer aquestes noves eines amb les que compta l’associació des del passat mes de setembre. Durant l’acte s’ha explicat el contingut d’aquestes i la seva utilitat i finalitat. La web en tres idiomes té per objectiu difondre el porta a porta, i en període de proves ja d’han rebut peticions d’informació de tot l’estat i de sudamèrica.

Amb la guia, que es pot baixar de la nostra web, pretén informar al 80% dels municipis catalans menors de 5.000 hab. de les facilitats per implantar el porta a porta, ara que molts d’ells estan en el procés d’implantació de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

L’objectiu ha estat fer arribar la informació a un màxim d’administracions públiques i empreses del sector que puguin estar interessats en la recollida porta a porta i que aquestes noves eines puguin servir de consulta i ajut a tots aquells a que pugui interessar.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA