municipis

L'Associació edita una Guia pràctica per a la implantació de la recollida porta a porta a municipis de menys de 5.000 habitants.

El mes de setembre de 2009 l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta ha editat en format digital una Guia pràctica per a la implantació de la recollida PAP en municipis de menys de 5.000 habitants.

Aquest document forma part del projecte singular d’interès general subvencionat per l’Agència de Residus de Catalunya. “Viabilitat de la implantació de la recollida porta a porta de FORM en municipis de menys de 5.000 habitants”.

Aquesta guia vol ser una eina útil per a polítics i tècnics que optin per implantar la recollida selectiva porta a porta, tot donant una informació útil, rigorosa i sintetitzada sobre aquest sistema de recollida.

Aquest mes de setembre es farà arribar la guia per correu electrònic a tots els Ajuntaments, Administracions públiques i altres entitats a qui pugui ser útil, a banda, es podrà descarregar a la pàgina web de l'Associació.

D'aquesta manera es pretén animar a escollir un model de recollida selectiva que en molts contexts pensem que és el més eficient econòmicament i des del punt de vista dels resultats ambientals assolits.

fletxa Veure document
 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA