municipis

Intercanvi d'experiències en gestió de residus a Bolívia dins del projecte d'assistència tècnica als municipis de Tiquipaya i Vinto

L’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta junt amb la Mancomunitat la Plana, l’Agència de Residus de Catalunya i la consultoria Spora, han viatjat la primera setmana de febrer a Bolívia dins el projecte “Assistència tècnica per consolidar les experiències de gestió de residus als municipis de Tiquipaya i Vinto i convertir-les en referents a Bolívia”. Projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona dins l’ordre de subvencions de projectes de cooperació al desenvolupament 2014.

Durant aquests dies s’estan coneixent les experiències d’aquests dos municipis en matèria de residus, s’han visitat les seves plantes de compostatge, s’ha fet un seguiment de les rutes dels camions de recollida per fer una valoració i s’estan realitzant sessions de treball per concretar aspectes del Pla d’implentació i de comunicació que s’està duent a terme per tal d’implantar la recollida selectiva dels residus a nivell de la població.

El 5 de febrer els socis del projecte participen en un seminari a Cochabamba amb l’intercanvi d’experiències de gestió de residus amb especial èmfasi en la recollida selectiva i el compostatge. Aquest seminari estarà obert als tècnics d’altres municipis de la regió de Cochabamba per tal de difondre l’experiència que s’està duent a terme en els municipis de Tiquipaya i Vinto.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA