municipis

TIANA INCREMENTA EN DOS MESOS MÉS DE 11 TONES LA RECOLLIDA PORTA A PORTA D’ORGÀNICA GRÀCIES ALS NOUS CUBELLS AMB XIP

El 90% dels ciutadans de Tiana ja disposen dels nous cubells dotats amb el sistema de xip.

Segons les primeres dades, amb el nou sistema s’ha aconseguit incrementar en més d’una tona la recollida selectiva de la fracció orgànica en tan sols la primera setmana, mitjançant la recollida porta a porta i disminuir considerablement la fracció resta recollida en les àrees d’emergència. Aquestes dades es tradueixen en 11.830 Kg d’orgànica en dos mesos que s’han vist disminuïts del rebuig. A més s’ha reduït la presència de bosses pels carrers i papereres del poble.

Aquesta nova eina d’identificació dels cubells fa més transparent la recollida de residus al mateix temps que permet detectar irregularitats en el servei de recollida en temps real i així poder resoldre possibles incidències. D’aquesta manera el sistema de recollida porta a porta esdevé molt més eficient.

L’Ajuntament felicita als ciutadans/es de Tiana per l’alt grau d’interès i participació en el nou sistema, el que es tradueix en una major participació en la recollida porta a porta i els nivells de reciclatge i els anima a seguir col•laborant traient els cubells, amb l’objectiu d’assolir una millora en la gestió dels residus i del medi ambient.

Des de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta felicitem a l’ajuntament de Tiana per la iniciativa de donar un pas més cap a la millora de la recollida selectiva al municipi.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA