municipis

TRADUCCIÓ AL CASTELLÀ DELS AUDIOVISUALS SOBRE LA RECOLLIDA SELECTIVA PORTA A PORTA

Dins el marc de subvenció del Departament de Territori i Sostenibilitat per a projectes de educació i sensibilització ambientals, l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta i la Fundació ENT, van dur a terme a finals de l’any 2013 l’elaboració de tres audiovisuals sobre la recollida selectiva porta a porta.

L’objectiu d’aquests audiovisuals és la d’obtenir unes eines d’informació i difusió del sistema, i, mitjançant la gravació d’experiències de diferents municipis catalans que tenen implantat aquest model, explicar les seves principals característiques, els seus resultats i els motius pels quals aquest sistema esdevé una eficaç eina de prevenció dels residus.

Ara, amb l’objectiu de que aquestes eines arribin a un major nombre de població i serveixin per altres indrets fora de Catalunya. S’ha dut a terme la traducció al castellà de dos dels tres vídeos, en concret del referent a la recollida selectiva porta a porta i la prevenció dels residus de 14 minuts de durada i del vídeo resum sobre la recollida selectiva porta a porta de 4 minuts de durada.

Aquests audiovisuals estan disponibles al web de l’associació PaP al següent enllaç:

http://www.portaaporta.cat/ca/videos.php

També estan penjats al canal youtube als següents enllaços:

Vídeo en castellà sobre la recollida PaP i la prevenció de residus (14 minuts):

http://www.youtube.com/watch?v=93UTQPxYiOA

Vídeo resum en castellà sobre la recollida PaP (4 minuts):

http://www.youtube.com/watch?v=TXOVEVKougU

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA