municipis

L’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta celebra la seva assemblea anual a Tiana

El passat dijous 26 de març a les 17h es va celebrar a l’Ajuntament de Tiana l’assemblea de l’Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta.

Emili Muñoz, Alcalde de Tiana, va obrir la sessió donant la benvinguda als convocats.

L’assemblea fou encapçalada per Josep Maria Tost, President de l’associació i Alcalde de Riudecanyes, i pels vicepresidents Jordi Baucells, Alcalde de Malla i Ricard Pons Alcalde d’Artesa de Lleida, acompanyats dels regidors Joan Pau Hernández de Tiana i José Luis Jerónimo d’Hostalets de Balenyà, vocals de la Junta directiva.
Durant l’Assemblea es va refermar el compromís de diferents municipis del territori català d’estendre aquest model de recollida de residus tot donant suport i la benvinguda als nous municipis que s’adhereixen a l’entitat, per tal d’aplegar els prop de 80 municipis de Catalunya que fan el porta a porta en aquests moments.

A banda es van apuntar les futures línies de treball de l’Associació, essent un dels seus objectius prioritaris assessorar els nous municipis que vulguin implantar el Porta a Porta.

Es donà conte dels projectes en que treballa l’Associació: traducció i adaptació del Manual Municipal de Recollida Selectiva Porta a Porta al castellà; butlletí electrònic infoPaP; renovació de la pàgina web
Destaca la “GUIA PER A LA IMPLANTACIO DE LA RECOLLIDA SELECTIVA PORTA A PORTA DE LA FRACCIÓ ORGÀNICA PER A MUNCIPIS MENORS DE 5.000 HAB.

I altres projectes “Impactes de la bossa compostable en la gestió de la Fracció orgànica” i l’”Estudi comparatiu tecnologies de compostatge de Fracció orgànica a petita escala.”

I s’acordà ampliar la junta directiva amb l’Alcalde de Miravet, Toni Borrell com a vicepresident i com a vocals Assumpta Boba d’Argentona i Ivan Costa de Palau-solità i Plegamans.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA