municipis

Jornada a Alagón dins el marc del projecte Wasman

L’Associació va participar dimecres 13 d’abril del 2011, presentant la recollida selectiva porta a porta a Catalunya, en una jornada que es va realitzar a Alagón (Saragossa) dins el marc del projecte Wasman.

La Federación Aragonesa de Municipios, comarcas y provincias (FAMCP) amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alagón va organitzar una jornada sobre experiències en el món dels residus, dins el projecte Europeu de desenvolupament regional WASMAN (1G – MED08 – 511) “Waste Management as Policy Tools For Corporate Governance”, referent a la gestió local dels residus municipals.

El projecte WASMAN té com a objectiu promoure la prevenció i la minimització dels residus. Per assolir aquests objectius es vol implicar a la ciutadania en accions que incorporin pràctiques innovadores i respectuoses amb el medi ambient i activitats de difusió.

Durant aquesta jornada informativa adreçada als ciutadans s’han presentat les experiències sobre la recollida selectiva porta a porta a Catalunya, presentada per l’Associació, i les experiències del col•lectiu Basurama per a implicar als ciutadans en la correcta gestió dels residus.

 
 
     
ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS CATALANS PER A LA RECOLLIDA PORTA A PORTA